Župni zborovi

MJEŠOVITI ZBOR

Mješoviti župni zbor njeguje klasični liturgijski repertoar, a ima 20 članova. Tijekom crkvene godine Zbor zajedno s Mješovitim zborom iz Župe sv. Mateja, Dugave, organizira prigodne Glazbene molitve: adventsku, marijansku i sl.

Predvodi pjevanje na nedjeljnoj misi u 11,00 h i na glavne svetkovine. Probe se održavaju u Pastoralnom centru, utorkom i petkom u 20 sati.

ZBOR MLADIH


Zbor ima petnaest članova. Izvodi duhovne šansone, ali i hrvatske tradicionalne pučke pjesme u različitim prilikama, pjeva svake godine na slavlju krizme te na vjenčanjima župljana. U Zbor mladih primaju se mladi od generacije krizmanika pa naviše.

Predvodi pjevanje na večernjoj nedjeljnoj misi i na drugim slavljima. Probe se održavaju u Pastoralnom centru, subotom u 10,30 h.

DJEČJI ZBOR

Svake nedjelje pjevamo na sv. misi s djecom u 9,00 h. Nakon toga ostajemo na vježbi i druženju. Redovito obilježavamo i važnija misna slavlja kao što su: početak školske godine, Dani kruha, Sveti Nikola, Božićni koncert, Prva sv. pričest, Majčin dan i misa zahvalnica za kraj školske godine. Ujedno se dogovoramo i za liturgijska čitanja i molitve vjernika za sljedeću nedjelju. Nadamo se da će iz ove skupine izrasti i Dječja liturgijska zajednica.

Predvodi pjevanje na nedjeljnoj misi u 9,00 h. Probe se održavaju u školi, subotom u 9,00 h.

DANAS U ŽUPI

18:30 večernja misa
Pastoralni centar, Z. Rogoza 1

RASPORED MISA I POBOŽNOSTI

Nedjeljom - u školi:
09:00 župna misa
11:00 obiteljska misa
18:30 misa s mladima
Radnim danom
(osim ponedjeljka)
- u Pastoralnom centru:
17:45 krunica
18:00 prilika za ispovijed
18:30 misa
Četvrtkom: euharistijsko klanjanje od 19:00 do 19:30.

ŽUPNI OGLASI | LISTIĆ

20.08.2017. | 20. kroz god. / A

listic

ŽUPNI URED

Župni ured otvoren je od utorka do petka, nakon mise.