Susret hrvatske katoličke mladeži

21. prosinca 2019.

Susret hrvatske katoličke mladeži

Pod geslom Što god vam rekne, učinite! (Iv 2, 5), u Zagrebu će se 9. i 10. svibnja 2020. godine održati Susret hrvatske katoličke mladeži.

Središnji odbor za pripremu Susreta do sada je napravio logo i himnu Susreta, mladima su upućene pripremne kateheze, od 17. prosinca vjernicima se na misama zornicama po župama Zagrebačke nadbiskupije dijele prigodne sličice s informacijama o održavanju Susreta, a uskoro očekujemo i prigodnu Molitvu za uspjeh Susreta, koju ćemo moliti na kraju misnih slavlja.

Prvog dana Susreta, u subotu, 9. svibnja, mladi će sudjelovati na katehezama po župama Zagrebačke nadbiskupije, a središnji događaj Susreta bit će svečano euharistijsko slavlje u nedjelju, 10. svibnja, na Trgu bana Josipa Jelačića.

Naš nadbiskup pozvao je sve da otvore svoje domove mladima koji će doći na Susret. Mladi hodočasnici trebaju smještaj od petka, 8. svibnja, navečer, do nedjelje, 10. svibnja.

Razvidite svoje mogućnosti! Ako želite ugostiti hodočasnike, možete se prijaviti putem obrasca na župnoj mrežnoj stranici ili ispunjavanjem pismenog obrasca u nedjelje, 12. i 19. siječnja nakon svih misa. Tako ispunjen obrazac odmah ćete predati osobi koja je zadužena za to. Prijave traju do 31. siječnja 2020.

facebook.com/SHKM2020

TAGOVI: SHKM

DANAS U ŽUPI

misa
17:30 vrijeme za osobnu molitvu - obavezna REZERVACIJA TERMINA (ograničen broj osoba)
Pastoralni centar, Z. Rogoza 1

ŽUPNI OGLASI | LISTIĆ

br. 439 | god. 11. | 05.04.2020.

listic

ŽUPNI URED

Župni ured nije otvoren.